17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Antakya’da depo olarak kullanılan çadır yandı

Asayiş (İHA) - | 31.08.2024 - 15:04, Güncelleme: 31.08.2024 - 14:25
 

Antakya’da depo olarak kullanılan çadır yandı

Antakya’da depo olarak kullanılan çadır yandı
Hatay’da vatandaşların depo olarak kullandığı çadır, içindeki eşyalarla birlikte yanarak kullanılmaz hale geldi.Antakya İlçesi Arpahan Mahallesi, Arpahan Sokak’ta meydana gelen bahçe yangınında alevler, depo olarak kullanılan çadıra sıçradı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale etse de çadır kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Yangın, çevredeki bahçelere sıçramadan sönürüldü.
Antakya’da depo olarak kullanılan çadır yandı
Hatay’da vatandaşların depo olarak kullandığı çadır, içindeki eşyalarla birlikte yanarak kullanılmaz hale geldi.
Antakya İlçesi Arpahan Mahallesi, Arpahan Sokak’ta meydana gelen bahçe yangınında alevler, depo olarak kullanılan çadıra sıçradı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale etse de çadır kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Yangın, çevredeki bahçelere sıçramadan sönürüldü.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.