LÖSEV Ata’nın huzuruna çıkacak

8 Kasım 1998‘te bir masa, bir sandalye ile kurulmuş olan LÖSEV’in on binlerce Lösemi mücadelecisi çocuğu ve aileleri, iyileşmiş genci, yetişkin kanser hastaları, Aile Komiteleri ve “Sevgiyi, İyiliği, Umudu ve Mücadeleyi” gittiği her yere taşıyan gönüllü ordusu; Ata’nın huzurunda bir araya gelecek.

Cumhuriyet’ten aldığı güçle yola çıkan LÖSEV, Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı, minnet ve şükranlarını sunacak.

Büyük LÖSEV Ailesi Aslanlı Yol'dan ilerleyerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkacak.

LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Aslı Sakarya 5 Ekim’de Anıtkabir’de gerçekleşecek büyük buluşmaya davet etti.

LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Aslı Sakarya ‘’ 5 Ekimde Atamızın huzurunda Anıtkabir’de tüm Türkiye’den gelecek LÖSEV ailesi ile buluşuyor olacağız. Bu buluşma için çok heyecanlıyız. Aslında geçtiğimiz yıllarda da Atamızın huzuruna iki defa çıktık. LÖSEV’e kayıtlı hastalarımız, gönüllü ve bağışçıları, destekçiler Atamızın huzurunda buluşacak. Bizim için çok önemli ve kutsal bir ziyaret. Hem atamızı ziyaret ederek bağlılığımızı ve açtığı yolda hiç durmadan ilerlediğimizi göstermiş olacağız. Aslanlı yolda Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer’in Lösemi ve kanser tedavisi gören çocukları, iyileşmiş gençleri, Aile Komiteleri, bağışçıları ve gönüllüleri ile bir yürüyüşü olacak. Sonrasında da hep birlikte büyük LÖSEV ailesi olarak günün anlam ve önemine dair bir toplu fotoğraf çekimimiz olacak. Biz de bu etkinlik için oldukça heyecanlıyız.

Çanakkale’den de yaklaşık 150’ye yakın misafirimizle birlikte Atamızın huzuruna çıkıyor olacağız. Çanakkaleli hasta, bağışçı ve destekçilerimizde Ankara’da Anıtkabir’de büyük LÖSEV ailesi ile buluşacak’’ dedi.