Çayırova Belediyesi'nin Bilgievlerinde kursiyerlerin eserleri sergilendi

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde binlerce el emeği ürün sergilendi. İğne oyası, dikiş, örgü ve örgü bebek, tel kırma, el nakışı ve aşçılık alanlarında eserlerin yer aldığı etkinlikte Çayırova Belediye Başkanvekili Seyhan Dünmez, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Ercan Aslan ve Kader Duran, siyasi parti temsilcileri, Bilgievi öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar yer aldı.

Başkanvekili Dünmez, programda yaptığı konuşmada, "Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'nin öncülüğünde her zaman kadınlarımızın yanında olduk. Toplumda kadının değerinin ne olduğunu bizler biliyoruz. Kadın annedir, şefkattir, kadın toplumda nesne değil öznedir. Çayırova'da belediye başkanımızla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Ruhunuzu eserlerinize yansıttığınıza şahitlik edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Ardından katılımcılar kursiyerlerin hazırladığı eserleri gezdi. Dikiş kursu öğrencilerinden Özlem Çelenk, "Dikiş dikmeye çok meraklıydım ancak hiç bilmiyordum, bu yüzden kursa gelmeye başladım. Kursa geldiğimde ilk önce hiç yapabileceğimi düşünmediğim şeyleri diktim. Hocamızın bize çok katkıları oldu. Birçok arkadaşımız oldu kurs sayesinde ve bu noktada sosyalleşmemize de büyük katkı sağladı. Çayırova Belediyesi'ne bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.