Çanakkale Dardanel ikinci devreye hazırlanıyor

Çanakkale Süper Amatör Liginin en önemli şampiyonluk adaylarından biri olan Çanakkale Dardanel devre arası çalışmalarını hızlandırdı.

Kendi tesislerinde fiziksel ve taktiksel idmanlarını sürdüren Dardanel, liglere verilen bu arayı çok iyi değerlendirmek istiyor.

Son yıllarda genç oyunculara ve altyapıya verdiği önemle ön planda olan Dardanel’in A takımında yine birçok genç oyuncu mücadele veriyor.

Çanakkale Dardanel Sportif Direktörü İbrahim Zeki Kutver, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, “17 Şubat’ta Süper Amatör 2. Devresi başlıyor. Biz de 2. yarı hazırlıklarını yapmak adına iyi çalışıyoruz. İlk yarı özen gösterdiğimiz genç oyunculara 2. yarı daha çok önem vermek istiyoruz. Gerekli görülen birkaç mevkiye transferimizi yapacağız. Onun dışında tabii ki kadromuz iyi. Tecrübeli ve genç oyuncularla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta çalışmalarımızda biraz daha yoğunlaşacağız. Çift idmanlara geçeceğiz. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM