A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde ABD'yi 3-2 mağlup etti

Milletler Ligi'nin 2. haftasındaki 4. maçında karşılaşan Milliler, oldukça çekişmeli geçen mücadelenin sonunda ABD'yi 3-2 yenmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Milletler Ligi'nde altıncı zaferini elde eden Filenin Sultanları, ikinci haftayı 4'te 4 yaparak tamamladı.

Maçın oynandığı salon, College Park Center, Arlington olarak belirtildi. Hakemler ise Wim Cambre (Belçika) ve Andrea Puecher (İtalya) olarak görev aldı.

Karşılaşmada ABD ve Türkiye kadroları şu şekildeydi: ABD: Poulter, Larson, Ogbogu, Thompson, Plummer, Rettke, Wong-Orantes (Libero) (Yedekler: Hancock, Frantti, Lanier, Skinner, Washington) Türkiye: Ebrar, Aslı, Vargas, Derya, Eda, Elif, Gizem (Libero) (Yedekler: Ayça, Tuğba, Beyza, İlkin)

Setlerin skorları ise şu şekildeydi: 25-21, 20-25, 21-25, 25-12, 12-15. Toplam müsabaka süresi ise 1 saat 57 dakika olarak kaydedildi.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3. haftasında 12-16 Haziran 2024 tarihleri arasında Hong Kong'ta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak.